Veja Graduações em Ciências em Ciência dos Alimentos no Canadá 2020

Um BSc ou Graduação em Ciências é um curso que geralmente dura de três a cinco anos. Durante o curso, os estudantes aprendem habilidades gerais e especializadas necessárias para formação futura ou oportunidades de trabalho.

Melhores Programas de Graduação em Ciências em Ciência dos Alimentos no Canadá 2020

Outras opções dentro deste campo de estudo: 
Saskatoon, Canadá

You will learn the chemical and physical nature of foods, causes of food deterioration, the basis of food safety, and principles of food processing, preservation, and packagin ... +

You will learn the chemical and physical nature of foods, causes of food deterioration, the basis of food safety, and principles of food processing, preservation, and packaging. You will examine what’s happening to meet consumer demand for nutrition, debate issues of food additives versus natural foods, learn about natural toxicants and research new methods of detecting unsafe or unwholesome food. -
BSc
Período integral
Meio Período
4 anos
Inglês
Campus
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here